Ти знаeш, так буваe, так буваe

Катерина Жебровська
Ти знаєш, так буває, так буває…
Важливо, хто у всьому цьому – ти…
Ніякий бруд тебе не зачіпає,
Якщо немає бруду у тобі.

Усе проходить, так, усе проходить…
Від себе не сховаєшся в собі…
Життя вирує, часом колобродить,
Щоб показати Шлях у Чистоті.

Ти можеш знати, можеш і не знати,
Та відчуваєш порухи Душі,
Що в кожну мить спроможні підказати,
Як відшукати Світло у собі.

Можливо, все, що зібране тобою,
Для інших – непомітне і чуже…
Але Життя, пронизане Любов’ю
Твоєї Сутності – навічно вже твоє…

16.01.2015