Посiваю вашiй хатi

Раиса Андрейчук
Посіваю вашій хаті -
Сильні щоб були й завзяті!
І веселі і здорові,
Щоб ідеї мали нові!
Щоб народжувались діти,
Щоб цвіли в садочку квіти!
Щоб біда вас обминала,
Набажаю хліба й сала!
Щоб родила бараболя,
Щоб була щаслива доля,
Щоб не знали біль повік,
Щоб найкращим був цей рік!