Зорянi атласи

Прокопенко Юрий
Нарешті відкрилися зоряні атласи,
Крізь гомін світил я до тебе лечу.
Неспокій вселився і відгуки галасу
Якусь дивну оповідь гаряче тчуть.

Про те, як зникала любов за квазарами,
У вимір чужий, обернувшись на тінь.
Де світ, наодинці з холодними карами,
Реальність утратив в полоні видінь.
 
Живи! Я озвуся промінчиком радісним!
Нехай всі стихії пройду з краю в край.
Я впевнений знайдуться зоряні атласи,
Щоб знову кохання зринав водограй!

20:44, 19.01.2015 рік.

Зображення: http://www.liveinternet.ru