Чай...

Мария Зубрий
...А чаю я іще не наливаю!...
Бо я на тебе, милий мій, чекаю...
Щоб часом чай смачний - не охолов...
Коли б скоріше ти уже прийшов!

І затишно тоді, і тепло в хаті...
З тобою так спокійно у кімнаті...
Без тебе я сумую... і скучаю...
Приходь скоріше - посмакуєм чаю!...