Морока

Таисия Цыбульская
Сумує на гілці Поштарка-Сорока,
сьогодні на пошті суцільна морока!
Листівки до свята, газети й журнали,
буклети й посилки десятками слали!

- Не встигну усюди! - журилася птаха,
- Не встигну! Ой, горе! Я просто невдаха!
І як же громаді дивится в очі?
Мені ж довіряти й комаха не схоче!

Почула Сороку маленька Мураха,
- Поштарці на поміч помчу я без страху!
Гей, браття і сестри, збирайтесь хутенько,
врятуймо Сороку, хоч ми і маленькі!

Листівки до свята, газети й журнали,
буклети й посилки умить розібрали!
Радіє Сорока, розправила крила,
- Хоча і дрібненькі, та разом ми - сила!