Молитва

Сергей Дембицкий
                У горлi ком,  i сльози навертають…
                Невиннi люди, в Українi гинуть!!!
                В полум*ї  «Боїнга», тiла їхнi згоряють,
                I сотнi душ, до Бога, знову линуть!!!
                Тривога, бiль, i серце наче рана!
                Ну, що сьогоднi дiється зi свiтом?
                Чому жорстокiсть, знов прийшла незвана?
                Я прошу в Бога, Миру нашим дiтям!!!