Зрадник Украiни

Леонид Васюкович
Ніколи не буде єдина країна
На крові людей , на  суцільній брехні:
Вона за тобой вже стала руїна,
Вона вся у страшнім пекельнім вогні.

Нехай тобі сняться ночами кошмари
За зраду та вбивство невинних людей
Нехай у полон тебе візьмут   примари
Забитих  до смерті тобою дітей.

Ти краще впади на коліна  за зраду
Хоча я не вірю, було б нанівець:
З тобою в країні не буде вже ладу,
Терпінню людському підходить кінець.

То може до  божого суду  без страху,
Якщо в тобі мужності крапля хоч є,
Смиренно взійди на позорища плаху.
Хай згине з тобою  й свавілля твоє.

           Зрадник(укр.) - предатель