Прив тання з Новим роком

Богданка Сызененко
Новий Рік на порозі, тихо стука в вікно,
скрізь така завірюха, а серце гріє тепло,
що чекає нас завтра, я не буду гадати,
лише хочу усим від душі побажати:
щоб хліб і сіль були в кожній хатині,
щоб мир панував від сьогодні й до нині,
щоб сльози текли, та лише від щастя,
щоб і ворогів обминали ненастя,
щоб наші батьки нами пишались,
щоб котрійсь дівчині в коханні зізнались,
щоб було здоров'я, і сила в руках,
щоб завжди могли знайти вірний шлях,
щоб ми відпустили минулі образи,
щоб не підчипили якоїсь зарази,
щоб друзі в житті нашім вірні траплялись,
щоб за неможливим ніколи не гнались,
щоб люди дізнались, що таке милосердя,
щоб разом були два закохані серця,
щоб в Новому Році, не так все було,
щоб там де боліло, давно відгуло,
щоб завжди усі, лише правду казали,
щоб Вкраїна цвіла, щоб її не картали,
щоб сонечко гріло, кожного дня,
щоб ти повертався, де Рідна Земля,
щоб не було цього вбивства, насилля,
щоб щось досягти, докладали зусилля,
щоб кожна дитина мала сім'ю,
щоб не забували далеку рідню,
щоб серце бажало лише перемоги,
щоб нас лиш чекали світлі дороги,
щоб поруч з вами, завжди щастя йшло,
щоб лихо і горе вас не знайшло,
щоб серце палало, і воля була,
щоб не говорили комусь щось зі зла,
щоб жили в достатку і мирі завжди,
щоб не тікали так швидко роки,
щоб радісний сміх в кожнім домі лунав,
щоб дух Український в кожнім палав,
щоб гордо носили, звання ''Українця'',
щоб чаша кохання була повна по вінця,
щоб мрії збувалися, на кожному кроці,
щоб всим нам щастило в Новому році,
щоб все, що бажаю, обов'язково збулося,
щоб в кожну оселю свято неслося,
щоб негаразди, не входили в хату,
вітаю Всих, від серця, Зі Святом!!!