З гр й мене

Богданка Сызененко
зігрій мене,не дай замерзнути вночі
і обійми так сильно ніби сенс твого життя в мені
не відвертайся,просто поруч будь
я не така хороша,та ти про це забудь
не обіцяю,що все буде добре й гладко
та ти залишся,ми ж тільки на початку
візьми за руку,пригорни до себе
так дивно,що я була такою недосяжною для тебе
я розділю себе на два для тебе
бо навіть землі не існує без неба...