житнiй музi I. Ц

Иван Славко
Думаю - звабно! І так ожінЕць  одтітнеться
Думаю – сонечко, устальська влада  спаде
Вірую - ув мізинець,  мов на виверт каліцтва ввірвешся
Я твій поранений левово-бог
Твій  недоладний, але ладо-бог
Ні не коханець, не зваба, не зради порука
Навіть не всьго облуддя словес посленець
Є ще там коло, іще у трудне роз-ізсердиться
Слово у слово при слові при подиху йме…
…На довіру серпа