Дружинi

Вадим Лымарь
Ти велична і міцна –
Мов стіна.
Ти могутня і стрімка –
Мов ріка.
Блискавична наче злива,
Як дитя – сором’язлива
Та водночас, як пір’їнка, легка.

Соковита і жива –
Як трава.
Життєдайна і ясна –
Як весна.
Чарівна, п’янка, бурхлива,
Надзвичайно особлива
І на все життя, для мене, одна.