Ходули

Татьяна Аваш
Ходули шотландец продал,
Отродясь он на них не вставал
У шотландцев под килтом
Вся попа открыта
Снизу каждый бы всё увидал.

                Английский лимерик на эту же тему:

                A scotsman who lived down in Wilts
                Was prevented from walking on stilts.
                He would loose all his poise
                At the thought of small boys
                Who might laugh when they looked up his kilts.