Свiтло для Тоомпеа

Из Первых Лагерей
Упродовж восьми століть
Таллінн на горі стоїть.
І стоятиме ще й далі
linn, фортеця, гордий Таллінн!
Ми – хоч рідко тут буваєм –
Таллінна не забуваєм...
Освітило цілий Таллінн
личко любої Наталі,
прикрашає Toompea,
усміхається, співа!

На світлині: моя дружинонька Наталя