Побратимовi

Вячеслав Романовський
       

У нас з тобою час неперебутній:
Тепло землі і золото небес.
Благословив Господь нестримні будні,
В душі посіяв зорі, мов овес.

І сяєво, і радість урожаю
Звідтіль, звідтіль.
                А хмара грозова,
Що хмуриться, авжеж не заважає,
Бо віра в серці стягом ожива.

А ще – любов  звеличена крилато
Від мами, від коханої, рідні…
Відкрита добрим людям наша хата –
Щоб  ми були  на світі не одні…

28.01.2015.