Э. Дикинсон. 802. Time feels so vast that were it

Ольга Денисова 2
802

Громадно время - если бы
Не вечность, я боюсь,
Круг этот может поглотить
И временность мою,

За вычетом Того, Кто здесь
Меня – игрой кругов –
Готовит к расходящимся
Диаметрам его.
26-27.01.2015


802

Time feels so vast that were it not
For an Eternity —
I fear me this Circumference
Engross my Finity —

To His exclusion, who prepare
By Processes of Size
For the Stupendous Vision
Of his diameters —