Коханiй

Вячеслав Романовський
Як човен без весла –
Отак і я без тебе.
Прийшла моя весна,
А з нею хміль і трепет.

Ходила бережком,
Та зводила не з тими,
Щоб я зацвів бузком
Під вікнами твоїми.

Щоб захистив од бід
В ніч горобину, чалу,
Щоб музика в тобі
Зі мною зазвучала…

29.01.2015.