Э. Дикинсон. 885. Our little Kinsmen after Rain

Ольга Денисова 2
885

Собратьев скользко-мягких,
Не мереных в числе,
Мы видим на прохладной
После дождя земле.

И думала о них я:
Никчемней жизни нет,
Но прилетела птичка,
А тут ей и обед.

Как малых я, рассудит
Господь и жизнь мою
И, может быть, попустит
Смиренному червю.
17-20. 01. 2015



885

Our little Kinsmen — after Rain
In plenty may be seen,
A Pink and Pulpy multitude
The tepid Ground upon.

A needless life, it seemed to me
Until a little Bird
As to a Hospitality
Advanced and breakfasted.

As I of He, so God of Me
I pondered, may have judged,
And left the little Angle Worm
With Modesties enlarged.