Бути далi з Тобою

Людмила Дзвонок
Господи, відкрий же вуха всім глухим,
Дай Свого Святого Духа - дай буть з Ним,
А незрячим треба зір, бо ж сліпота! -
Заблудилися, дорога не свята...

Направляються у пекло - то й молю,
Щоб всі грішні не були у тім "краю",
Щоб спроможилися стати в каятті -
Бути далі всім з Тобою у житті!

Господи, то ж я молюся (як казав!),
Дуже прошу, щоби грішний Тебе взнав,
Щоб відкрив своє серденько ізрання,
Й не ходив в житті своєму навмання!
               31.01.2015