Выходной

Инесса Степаненко
               

Этот день проведёшь ты в лесу,
Чтоб увидеть природы красу
И услышать там пение птиц
Для своих музыкальных страниц.

Этот день проведёшь у реки,
Где порхают легко мотыльки.
Здесь ты новые силы найдёшь
И с молитвой трудиться пойдёшь.
***

Вихідний

Гарний день проведеш ти у лісі,
І споглянеш красу в цьому місці,
І почуєш спів славний, пташиний
Для своїх ти музичних сторінок.

І метелики, ось, невеличкі
Десь кружляють вони біля річки.
Твої враження стануть новими
І  трудитися підеш ти з ними.
**

Фото из интернета