Зажглись ясноокие звёзды...

Инесса Степаненко
Зажглись ясноокие звёзды
И светом наполнилось сердце.
И снова ты в путь уже позван
И исчезает инерция.

Знаки везде замечая,
И чувствуя все перемены,
Легко и свободно ступаешь
В объятья дыхания Вселенной.
***

***
Ось, зірки ясні запалилися,
Сповнилося світлом серце.
В дорогу ти знову покликаний
У тебе зникає інерція.

Всюди життя помічаючи,
І відчуваючи  зміни,
Ти легко і вільно ступаєш
У Всесвіту світлі обійми.
***



Фото из интернета