Кохаю тебе

Мечта Хрустальная
Кохаю тебе. Чи повіриш мені?
Без тебе - безглузді, безжалісні дні.
Лише твої очі бачу я уві сні,
А в серці палають любові огні.

Кохаю. Якби ж розповісти могла,
Як кожен день мов біжить в небуття,
Коли не разом. Без твого тепла
Сил посміхнутись - зовсім нема.

Кохаю тебе. Ти мені повір
І серце своє назустріч відкрий.
А хочешь - залиш собі як сувенір
Яскраві барви моїх почуттів.