Адзiнота

Галина Харитоненко Анкута
Адзiнота мая,
                адзiнота твая,

Адзiнота людзей
                на планеце Зямля…

Адзiнота планет,
                адзiнота мiроў…

Што рабiць з адзiнотай?
                я ведаю: зноў

Крок насустрач зрабiць
                i пра крыўды  забыць!

Цэлы свет
                адагрэе
                любоў!



                03. 2009