197 - Morning is the place for dew

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Утро – время для росы,
В полдень зреют зерна,
Днем вбирают свет цветы,
Царствам вечер отдан.


Morning is the place for dew,
Corn is made at noon,
After dinner light for flowers,
Dukes for setting sun!