Memento mori

Александр Богачук
             
 
                *
                *
            * * * * *
                *
                * *
                * * *    
              Э-Э-Э
              * * * *      
            * * * * *
          А-А-А-А-А
         * * * * * * *
        * * * * * * * * 
       О-О-О-О-О-О-О
      * * * * * * * * * *
     * * * * * * * * * * *
    У-У-У-У-У-У-У-У-У
  * * * * * * * * * * * * * *
 * * * * * * * * * * * * * * *