Несколько слов про твои глаза

Петар Жутичь
Моја љубав то су твоје очи
Што ми греју срце у самоћи.

Твоје очи ко месец блиставе
На мојим су уснама заспале,
Твоје очи на мојим уснама,
Име твоје на мом срцу спава.

Песма дође кад ми недостајеш
Кад си са мном песма ми не треба,
Ах да ми је песме да не певам
Већ да с тобом своју срећу нађем.