Слова

Александр Товберг
Оце – слова. Усе оце – слова.
Коли не спиш – вони до тебе линуть.
І кожен змах їх серце відчува –
Коли не спить – і кожная клітина.

І жоден вірш, якщо ти ще живий,
Ніколи не вгамує спрагу бути.
І ті слова, занурені у вірш,
Ніколи не врятують від отрути.

Ясні слова. Вони тебе здійснять
І занесуть на скрижані скрижалі…
Страшні слова – скажена комашня…
Загрузнеш в сон – вони тебе зажалять.

17-18.11.11