black stone

Ася Теплякова
від цих цигарок губи пахнуть вишнею
такі солодкі, такі небезпечні
смакую тебе навпіл з вагомою тишею
така любити тебе - приречена

гортаю сторінки своєї пам"яті
і пружним димом стріляю в небо
я твоя воля, свобода і таїнство
завжди твоя, навіть якщо тобі більше -
не треба.

з польотом у присмерк, з виходом в море
з яскравим романом, мов зорі, мов зорі
ти вогник моєї цигарки із вишнею
який над хвилями не - потоне