Найкраща у свiтi хвороба - Любов до УкраIни!

Юрий Сафроненко
Я давно уже хворію - на Любов до неньки!
Лікуватись і не мрію - воля - не опеньки!
Волю в кошик не сховаєш - розміром велика!
Якщо волю в серці маєш - добра буде пика!
Скифські степи - ненька мила! Козакова доля.
Лелечані горді крила - Українська воля.

15.02.2015 =GoldKing=