Haiku

Чижик Валентина
Oh, quiet winter;s day!
All the pain of a last night waiting
The first snow fell asleep.

***

Knock in my nightly window.
Magnolia reminds me -
Life is not finished yet.

***

Old oak in the field
Seems so alienated.
Moon;s glitter makes him shy.

***

Naive amaryllis next to window
Burst into blossom.
He;s like my heart - confiding.