Заклик патр ота

Забытый Интеллигент
Я патріотом України,
С покон веков согласен быть.
І відновивши всі руїни.
Мы постораемся забыть.

Забудем все що так хотілось,
Проклять навеки, позабыть.
Ми зробим все, щоб відновилось.
Ми будем за страну траншеи рыть!

Скажи, ти хочеш волі?
Которой жаждет весь народ.
Настав час переписувати ролі,
Настало время, день, и год!