Прощання з Янголом 14. 02. 2015

Ярослава Луговая
Мій милий Янголе, прощай!
Мене на волю відпускай -
Знімай кайдани із душі,
Для серця вольную пиши.

Бо не витримую страждань,
Зарозумілих зволікань.
Нехай сама!, з своєї волі
Я відрікаюсь від любові!

Я відмовляюсь від ночей,
Від слів і ніжності очей!
Кажу я "НІ!" твоїм дзвінкам,
Листам, зажуреним пісням!

Свої думки в рядках пишу...
Тебе, мій Янголе, прошу -
Не вір у сни, вони - омана,
А ти - наївний раб обману.

Посвящается Актёру в образе.

Автор картины - Елена Стадник.