От стария сандък Реквием

Борис Калинов
Всяко нещо
се ражда  и умира.
Цивилизации,
 империи и
хора...
На камък
 са изписали Предците
точно под това
 небе.
Но, Главното е
как живееш
в промеждутъка
от Времето,
че да те благославят
тези - идващи
след тебе...

Странник
21.02.2015г.
Пловдив

Фото из Интернета -колона с надпис на Хан Омуртаг