Tolstov

Вальдемар Керенский
  One-day waked up i - early 
in the morning
    It
         was-was beautiful the time
of Autumn
 
         where clouds comin' greyz und low
 of days that never go

  These days changed  i  - completely
  to the  -  SPRING   !

-  How much available to girls -  Herr-maintze Rasputin  - ?
-  A hundred  -   What - ?
    rubbles

 " Весна - искувыркалась  " Ты шла , и  уж
почти понюхал   :

       - тогда ходила Ты
            без брюха

  Садился сниг чорнел стекал

 Тебя отвез-я к Маме на ВокзалЪ и Mail задал

 -   Всё будет хорошо !
 -   Ты  -  ж  поцелуй-еще    !


  I've come back to-the  Mr. Rasputin
     a
           hundred rubbles  -    Чуt-ko

!

   ...  порой
бываю - неуверен , о
том - что ни было  - пишу  ...