Чар вний в з

Анатолий Щербак
ЧАРІВНИЙ ВІЗ

Тягнуть віз повний зір синьорогі воли
Підганяє старий їх до хмар лящить різкою   
Щоб як маки вогняні вночі зацвіли
Ліхтарі потойбічч що укопані низкою      

Над хатами поснулими білими вишнями
У дахах дикі півні притулок знайшли   
Гаптували дівки щось квітневими тижнями   
Доки віз чарівний тягли в небо воли

© A.VENETUS.