Бог тримайе життя в чудодiйних руках

Галина Яковлева Украина
Бог тримає життя в чудодійних руках,
Йому не потрібна війна і кров.
Сила кожної людини не в словах,
А у щирості щоденних молитов.

Він шле прозріння в душі ворогів,
На жаль, в рабів вузький менталітет,
Вони до неньки - України озвірів,
Підставили ламати свій хребет.

Вас, мов худобу, поставили у стійло,
І запустили в мозок метастази.
Одного прагнуть, вашої покори,
Щоб ви виконували злодійські ці накази.

Опам’ятайтесь, ви же люди!
Нам Бог послав один дороговказ.
З слізьми народу нашого не грайтесь,
І не принижуйте його ви, раз - по - раз.

Не всі сліпі, не всі не чують,
За що насправді йде у нас війна?
Брехню вам з телевізорів віщують,
Щоб з’їла розум зграї сарана.

Верзуть про Україну казна – що,
Брехня у дурисвітів не вщухає.
Ми переможемо будь – що,
Любов до України надихає!

24.02.2015