334. Хто знайде нас...

Игорь Ярин
  Хто знайде нас через пітьму віків
  і де чиї ще заблукають долі
  на течії життєвої ріки..?
  Що є життя? То лиш пісчинка в полі.
  Та іноді на просторі буття
  і та пісчинка залишає полиск.

  Не зглянешся, як дійство пролетить -
  і вже пора до горішньої Хати,
  де - не радіється, не плаче, не болить...
  Та мабуть все ж, хоча це тільки мить,
  її впусте не треба марнувати.