Захисникам Украiни

Анжела Ангел Шкицкая
Вони тримають небо на долонях.
За рідну землю мужньо, в боротьбі,
Стоять насмерть. А на очах та скронях
Не краплі поту, а любов- тобі.

Тобі, земля! Тобі, велике небо!
Тобі, народе рідний! Як ніхто
Стоять герої в боротьбі за тебе,
Благословенні Господом Христом!

За Україну, матінку єдину,
За те, щоб ворог землю не скорив.
У цю страшну для нас усіх годину
Боронять те, що Бог благословив.