Героям небесно сотн Запор зька обл

Татьяна Сливко
Я вірю й знаю,що наша
відродиться знов земля
Бо в неї є сила ваша
бо в неї є ти і я.

              Загинув на Майдані

Синенко Сергій Петрович (??? -13.02.14)