***

Любовь Кононенко-Грицюк
 Україна вічно  буде!
Хай дзвенять повсюди дзвони
Об’єднаймося в родину
Проросійські солдафони
Не зламають Україну.

Чому ж люд по крові братній
Взяв до рук руйнівну силу
У фантазіях безкрайніх
Про країну нашу милу.

Ми за правду, ми за волю
Бій приймемо вирішальний
Європейську нашу долю
Відвоюємо в останнє.

Не страшать кремлівські «гради»
Перемогу мир здобуде
Відтуркочуть канонади
Україна вічно буде!                28.02.2015