Мое життя

Валентина Кателян
Моє життя - неначе мелодрама,
В її сюжеті радість і печаль:
То падаю в глибоку темну яму,
А то лечу на крилах в синю даль.

В моїм житті - то щастя повна чаша,
То келих горя,випитй до дна!
То знов кохання розцвітає наше,
То знову залишаюся одна.


Так рік за роком,вже й життя минає,
Вже й сивина з'явилась над чолом...
Чи правильно живу,цього не знаю.
Життя проходить,осінь за вікном...