Янгол мiй

Валентина Кателян
Моя матусю,ніжна мила нене,
Ти з небуття з'являєшся до мене.
Крізь виміри часів шляхи знаходиш,
І на побачення
            до донечки 
                приходиш.



Приносиш у  рогозовій корзинці,
В дитинстві не донесені  гостинці,
І як в дитинстві,- жвава, й повна сили,
От лише пасмо
           над чолом
                зрадливо сиве...


І лагідні твої,рідненькі  очі,
Мені дарують спокій серед ночі.
Твою любов,матусю,відчуваю,
Ти Янгол мій,
            ти поряд,
                я це знаю...