Рефлекс

Светлана Царук
Так швидко час летить..
Ти не помітиш його навіть.
Зупинишся лише на мить,
Застинеш поглядом віч-на-віч
Зі світом, що навколо тебе
Щодня вирує і кипить..
Та вимагає все потреби
Побільше грошей відхопить.
Світ втратив цінності любові та кохання..
У ньому правлять лише гроші й секс.
І зустрічатись вже нема бажання..
Здається - це уже рефлекс.

24.02.2015