Якщо

Оленка Процько
Якщо я колись від тебе піду?
Буду писати незв'язні уривки думок.
Шукати твої риси в обличчях незнайомців.
Телефонувати друзям вночі заради тепла.
Згадувати нашу першу зустріч, розмову,
Перший танець та перший поцілунок.

Прошу не чекати від мене гучних слів 
Про вічне: про дружбу або про кохання.
Не завжди саме так, як колись хотів.
Все буває вперше, буває востаннє.

Кому робити каву вранці/посеред ночі?
Не знаю. Просто люблю твої заспані очі...