Стирая грани

Татьяна Цветкова-Магнетизм Чувст
Как важно слушать душу
Как важно слышать дыхание друг друга
Как важно слышать сердцебиение
Стирая все грани бытия
Увидеть своё отражение ..........
How important it is to listen soul
How important it is to hear the breath of each other
How important it is to hear the heartbeat
Erasing all facets of life
See your reflection..........