А вона моя Марiчка...

Анеля Мей
Між туманами сивими річкою, наче з зорями човен пливе,
Сподіваюсь на зустріч з Марічкою, там де вітер кохання пряде
В небі місяць зустрівся із зіркою, косу Мавка сплітає вербі
Наламав я бузку під повіткою, подарую тобі лиш одні...

Де кохаються лебідь з лебідкою, там у річку повисла верба,
Твоя  пісня лунає слобідкою, відчувається в серці журба.
Не журись моя рідная - зірная, бо до тебе мій човен несе,
Я в обійми візьму тебе вірною, і до ніг твоїх вечір впаде...