В тилу чекае всiх поразка

Юрий Клименко 2
Промовьте друзи  дорогенькi
Зазнав розпуску i бардак,
Да депутатiв  побрехенькi
Що на нагоняе сум и страх.

Стрiляти в спiну хiтро, пiдло
Вживать отруту на вустах
Багато знаю стало модно
Помонiторiть в «соц. Сiтях»

В тилу чекае всiх поразка
Годiти ставленним властям
Жiття навiрно всiм нi казка
Дарэмно вiря чудiсам


Юрий. Клименко.06.03.2015.