Ты только не грусти... Ольга Алексеева 5

Радко Стоянов 2
Ты  только не грусти,
   Ты только не печалься.
Тебя люблю… 
   Одну тебя любил…
Я каждый день решался повстречаться,
Но всякий раз лишь мимо проходил.

ТИ САМО НЕ ТЪЖИ…
Превод: Радко Стоянов

Ти само не тъжи!
        Ти само не унивай!
Обичам те!...
        Обичам само теб…
Аз всеки ден желаех да те срещна,
но всеки път минавах покрай тебе.