Прощай...

Мария Гольцова
Я сумуватиму за тобою,
Мій тихий край, моя хатинка.
Там, де троянди скрізь – весною,
Де квітнуть лілії – у липні;
Де небо з краю та до краю,
Де зори ніжно червоніють;
Де всім знайома, всіх я знаю,
Де серце ні з чого радіє.

07 февр.15 г.