Э. Дикинсон. 1222. The Riddle we can guess

Ольга Денисова 2
1222

Раскрытый секрет
Презирает душа –
Вчерашняя тайна
Уже не свежа
7.02.2015



1222

The Riddle we can guess
We speedily despise —
Not anything is stale so long
As Yesterday's surprise —