В1дносн1сть хвиль або Относительность волн

Оксана Олейник Львов
Відносність хвиль.

Відносність прозорих хвиль печалі,
Жене моє втомлене тіло далі,
Де вже не видно небокраю,
Бо душа летить до раю.

І все її не стало. Жаль.
Молоде життя пропало. Ой печаль.
А усі фізики й асторонавти,
Не змогли зіграти в карти.

Бо навіщо грати почуттями,
Коли сльози омивають її рани,
Тут не важливі філосрфські трактати,
Якщо ти, не вмієш мапу розгадати.

І справді не важливо хто ти,
І біля кого лежиш навпроти,
Бо на цвинтарі, рівні усі люди,
Головне щоб про тебе не забули.

Тож не вважай себе пророком,
І не ступай великим кроком,
Життя пройде, як одна хвилина,
І байдуже, ким була ця людина.

/17.03.15. р.Б./